Σπιτικός Γύρος στη Λαδόκολλα. Το ποσταρω αυτό επειδή με ρωτάτε συνεχεία πως γίνεται ο γύρος .
Σπιτικός Γύρος στη Λαδόκολλα. Το ποσταρω αυτό επειδή με ρωτάτε συνεχεία πως γίνεται ο γύρος .
Να η κατάλληλη συνταγή .
Υλικά:
- 700 γραμμάρια χοιρινή τηγανιά
- αλάτι, πιπέρι
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- χυμός από 1 λεμόνι
- λίγο πιπέρι καγιέν
- 1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
- ρίγανη
- προαιρετικά λίγο δεντρολίβανο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Εκτέλεση:
-Πλένουμε την τηγανιά καλά την κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια με ένα μαχαίρι και τη βάζουμε να στραγγίσει.
- Αφού στραγγίσει τοποθετούμε το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δεντρολίβανο, πιπέρι καγιέν, το σκόρδο λιωμένο και ανακατεύουμε.
- Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε το μπολ για 40 λεπτά στο ψυγείο να μαριναριστεί το κρέας μας.
- Ανακατεύουμε την πάπρικα με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού.
- Τοποθετούμε τη μαριναρισμένη τηγανιά σε λαδόκολλα και έπειτα σε ένα πυρέξ.
- Προσθέτουμε το μείγμα από το ελαιόλαδο, την πάπρικα και το χυμό λεμονιού και κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
- Μπορούμε να σερβίρουμε με πίτες για γύρο ή με σαλάτα που έχουμε φτιάξει εμείς.
Τώρα που είδατε και μάθατε στείλτε κάνα μήνυμα για να έρθω να δοκιμάσω
Καλή όρεξη !
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου